Duurzaam nieuw kantoorinterieur in aanbouw!

Interieurontwerp van StudioOK voor het nieuwe kantoor van NewForesight, SCOPEinsight en ThrivingCoalitions is gereed. Uitvoering onder begeleiding van Switchs projectmanagement is in volle gang. Oplevering juli 2017. De circulaire gedachte staat voorop in het project. Bestaande glaswanden en glasdeuren worden hergebruikt en een groot deel van het meubilair krijgt in dit project een prachtig tweede leven. Start realisatieImpression office

Na schaalX ook Schaal+ nieuw interieur in de PYT

StudioOK ontwerpt nieuw interieur voor Schaal+ in de Pyt. De uitvoering onder begeleiding van Switchs projectmanagement is in volle gang. Plafonds en installatie zijn zwart gespoten en de nieuwe egaline laag op de vloer werken we transparant af met een mooie stoere industriële betonvloer als resultaat. Oplevering juli 2017.

In progress

,..in progress

Districon Mastering Flow

Het kantoorpand van Districon in het centrum van Maarssen is gerenoveerd en voorzien van een nieuwe inrichting die past bij een nieuwe manier van (samen) werken. Het monumentale karakter van het gebouw is gerespecteerd en opgeknapt. De in de tijd verdichte structuur met kamers is op alle verdiepingen opengebroken. Er is een eigentijds kantoor gecreëerd waar werken en samenwerken optimaal zijn gefaciliteerd. Klanten worden ontvangen in een dynamische lobby op de begane grond waar ook de medewerkers aanlanden en elkaar ontmoeten. In samenwerking met Switchs projectmanagement hebben we gewerkt aan een geslaagde metamorfose.

3x OK in “DE PYTH”

Het 17 bouwlagen tellende voormalige provinciekantoor van Utrecht is door De Waal Beheer aangekocht en succesvol getransformeerd tot een eigentijds kantoorgebouw. De PYTH wordt per bouwlaag verhuurd en in de plint bevinden zich gezamenlijke voorzieningen, zoals vergaderen, restaurant, koffie en lounge etc.

StudioOK ontwierp voor drie bedrijven een nieuw interieur. Drie totaal verschillende oplossingen passend bij de gewenste functionaliteit en identiteit van de verschillende bedrijven.

pyth

DE PYTH

Bouwlaag 10 De Waal Beheer

Bouwlaag 7 SchaalX

Bouwlaag 16 Wesselo & Partners

 

 

 

Monumentaal hoofdkantoor Vega

Nieuw hoofdkantoor VEGA Nederland in voormalig koetshuis op landgoed Nimmerdor te Amersfoort. Een transformatie met veel respect voor het monumentale karakter. Het interieur is ontdaan van allerhande gedateerde ingrepen en heeft op technisch, ruimtelijk en esthetisch gebied weer de kwaliteit terug gekregen die past bij de status van het monument. Om het als kantoor goed te laten functioneren is bijzonder veel zorg besteed aan de akoestiek met de inbreng van een akoestisch spuitplafond en een met glas omsloten vide. De vide werd gesplitst voor kortere looproutes op de verdieping en ook de nieuwe ruime trap zorgt voor een betere verbinding. Na de grondige verbouwing heeft het koetshuis een duurzaam, eigentijds en aangenaam interieur. Het pand heeft weer grandeur en functioneert nu optimaal.

Jeroen Peters (projectarchitect) en Geoffrey van Oudenaarde (Switchs projectmanagement), Projectinrichter: Bureau van der Vorm, Fotografie: Stijn Poetstra

sp2016-vega-amersfoort-21-lowressp2016-vega-amersfoort-18-lowres
sp2016-vega-amersfoort-16-lowressp2016-vega-amersfoort-17-lowressp2016-vega-amersfoort-4-lowressp2016-vega-amersfoort-14-lowressp2016-vega-amersfoort-8-lowressp2016-vega-amersfoort-5-lowressp2016-vega-amersfoort-10-lowressp2016-vega-amersfoort-13-lowres

Limor Zwolle opgeleverd

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice het nieuwe kantoor voor Limor Zwolle.

Van een traditioneel gesloten kantoor met gangen en kamers betrekken de medewerkers van Limor Zwolle een open, licht en ruimtelijk kantoor met een verassende diversiteit aan plekken om te werken, te overleggen en elkaar te ontmoeten. StudioOK is er wederom in geslaagd om voor Limor een sfeervolle en levendige werkplek te ontwikkelen.

Limor Zwolle _01

Binnenkomen in een sfeervolle multifunctionele ontmoetingsruimte.

Limor Zwolle _02

Een tweetal spreekkamers is los van de buitengevel gepositioneerd waardoor er een kwalitatieve ruimte ontstaat om te werken met uitzicht op buiten.

Limor Zwolle _03

Opdrachtgever: Limor 
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitecten Jeroen Peters en Paul Schurink)
Werkstijlontwikkeling: ReOffice Bussum (Kees van Puijenbroek)
Interieurbouw: Barten Groep Driebergen en Technowand Aalten
Meubilair en verlichting: OfficeDock Amsterdam
±800m2
Opgeleverd: Maart 2016

Nieuw kantoor voor Limor en Fonteynenburg

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice een nieuwe en inspirerende werkomgeving voor twee maatschappelijke organisaties.

LIMOR (opvang en rehabilitatie) en Fonteynenburg (begeleidt wonen) gaan hun samenwerking intensiveren onder één nieuw dak.
Het kantoor is gesitueerd in de plint van het appartementencomplex “de Sfinx” gelegen aan het stationsplein (Papyruspad) van Rijswijk.
Een onalledaagse casco ruimte is omgebouwd tot een inspirerende werkomgeving.
Vrij in de ruimte staande overlegkamers, opgebouwd uit chipwood, creëren een dynamische kantooromgeving met verassende plekken voor overleg, ontmoeting en ontspanning. Op de verdieping is een multifunctioneel werkcafé met keuken en een grote vergader/trainingsruimte gerealiseerd.

Opdrachtgever: Limor 
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitect Jeroen Peters)
Werkstijlontwikkeling: ReOffice Bussum (Kees van Puijenbroek)
Projectmanagement Casco: Vastgoedgilde Tiel
Casco inrichting: Heembouw Rotterdam
Interieurbouw: Barten Groep Driebergen en Technowand Aalten
Meubilair en verlichting: OfficeDock Amsterdam
Fotografie: Dick KikstraOppervlakte:
±1000m2
Opgeleverd: Maart 2015

Upgrade ontvangsthal Woerden

StudioOK ontwerpt diverse elementen om entreeruimte van een multi-tenant gebouw in Woerden te verfraaien. De introductie van een miswand en een sfeervolle, beschutte wachtruimte met informatiedisplay en tv geven de hal een welkom karakter.

Opdrachtgever: MEAGG
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitect Jeroen Peters)
Projectmanagement: Switchs Utrecht

Dia3

Ontwerpschets

Dia2

Productpresentatie


image3image6

 

Limor Leeuwarden in uitvoering!

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice het nieuwe interieur van Limor (Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie). Het interieurontwerp kenmerkt zicht door een deels open en deels gesloten srtuktuur waardoor er een goede balans is tussen concentratie en communicatie. Het interieur is transparant, kleurrijk en vriendelijk. De twee bouwdelen op de derde verdieping van het kantoor in Leeuwarden is gefaseerd verbouwd en voorzien van een nieuw plafond en een nieuwe vloerafwerking. Systeemwanden en verlichting zijn in het ontwerpt hergebruikt zoals ook de werkplekken. De nieuwe ruimtes als de huiskamer en de overlegruimtes worden voorzien van nieuwe meubilair.

 

20140220-013IMG_0669IMG_0668IMG_0670