Limor Leeuwarden in uitvoering!

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice het nieuwe interieur van Limor (Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie). Het interieurontwerp kenmerkt zicht door een deels open en deels gesloten srtuktuur waardoor er een goede balans is tussen concentratie en communicatie. Het interieur is transparant, kleurrijk en vriendelijk. De twee bouwdelen op de derde verdieping van het kantoor in Leeuwarden is gefaseerd verbouwd en voorzien van een nieuw plafond en een nieuwe vloerafwerking. Systeemwanden en verlichting zijn in het ontwerpt hergebruikt zoals ook de werkplekken. De nieuwe ruimtes als de huiskamer en de overlegruimtes worden voorzien van nieuwe meubilair.

 

20140220-013IMG_0669IMG_0668IMG_0670

 

Nieuw kantoor voor Flowresulting

StudioOK heeft het nieuwe onderkomen van marketing advies bureau Flowresulting ontworpen. De begane grond van deze kantoor villa op de Maliebaan te Utrecht is volledig opengebroken en omgevormd tot multifunctionele werk en ontmoetingsruimte. Op de verdiepingen zijn, werkplekken, een grote trainingsruimte en een luxueuze vergaderruimte gesitueerd.

Fotografie: Aemelie Deelder

Ontmoetingsruimte beganegrond

Ontmoetingsruimte beganegrond

Zithoek met openhaard

Zithoek met openhaard

Werkplek/vergaderkamer

Werkplek/vergaderkamer

Werkplekken

Werkplekken

Vergaderkamer

Vergaderkamer

Eurogate II te Rotterdam

In samenwerking met Switchs projectmanagement is in opdracht van MEAG/ Fris Investment Care de inrichting van het Eurogate II kantoorgebouw aangepast en vernieuwd. De voorheen iets wat kille en onpersoonlijke entree is door de toevoeging van karpetten, nieuw meubilair en verlichting aangenaam en sfeervol geworden. De mock-up vloer op de zevende verdieping geeft potentiële huurders een inspirerend en eigentijds beeld van de inrichtingsmogelijkheden.

hal-02

Impressie ontwerp

IMG_6176Eingang_1Eingang_2Mustergeschoss_5Mustergeschoss_7Mustergeschoss_4Mustergeschoss_3Mustergeschoss_1Mustergeschoss_2







Realisatie 2e fase Brandboxx

Nieuwe vloerafwerking Brandboxx Leusden gerealiseerd. Het ontwerp is een voortzetting van het concept zoals dat eind 2011 is uitgevoerd in het interieur van de nieuwe entree van het gebouw. De nieuwe entree en de centrale as van het complex vormen een mooi geheel.

zicht vanaf vide

zicht vanaf vide

zicht vanuit nieuwe entree

zicht vanuit nieuwe entree

belijning op trappen

belijning op trappen

oude situatie

oude situatie

 

 

Multifunctionele entree Brandboxx

StudioOK ontwerpt interieur voor nieuwbouw entree TCN Sports Business Center. Een multifunctionele ruimte waarin ontmoeten, verblijven, werken en lunchen verenigd zijn. “Where Sport Meets Fashion” is de basis van het inrichtingsconcept. Op verschillende schaalniveau’s zijn referenties naar de sport en modewereld gemaakt. Striping op de vloer, rugnummers op de stoelen en contrasterende stiksels in de maatwerk banken zijn hier enkele voorbeelden van.

www.brandboxx.eu/leusden
Projectmanagement: Switchs
Januari 2012 opgeleverd

 

brandboxx interieur view 4brandboxx interieur view 8brandboxx interieur view 10brandboxx interieur view 9brandboxx interieur view 2

 

Entree en multifunctionele ruimte voor Stadkwadraat

Stadkwadraat Utrecht.

StudioOK ontwerpt nieuw interieur voor twee fuserende adviesbureau’s Stadinzicht en City Beautiful. Het ontwerp betreft een nieuwe entree en een multifunctionele ontmoetingsruimte. Karakteristiek aan het ontwerp is de lange centrale bar van corian met een oplichtende kaart van midden nederland.

Projectmanagement: Switchs. Januari 2011 opgeleverd.

Stadkwadraat interieur view 6

Stadkwadraat interieur view 3Stadkwadraat interieur view 2Stadkwadraat interieur view 4

Fotografie Wout Ritzema

FrieslandCampina

Hoofdkantoor FrieslandCampina (i.o.v. Fokkema & Partners Architecten)

Het intérieur van een bestaand kantoorgebouw van 13.500 m2 is in iets meer dan een jaar verbouwd tot het nieuwe hoofdkantoor van FrieslandCampina. De toevoeging van 6 nieuwe vides trappen vergroot de transparantie van het “open” kantoor concept. De identiteit van FrieslandCampina wordt zichtbaar in het materiaal en kleurgebruik, de toepassing van grote graphics en speciaal ontworpen meubilair. De nieuwe entree hal, met zijn melkwitte organische receptie balie, is ruimtelijk en technisch een meesterwerk

Balie-01Hal-02Hal-01restaurant-01restaurant-02restaurant-03

Aemelie Deelder Fotografie

Inspectie gezondheidszorg Zwolle

Inspectie gezondheidszorg Zwolle (i.o.v. Fokkema & Partners Architecten)

Het ontwerp voor dit  kantoor van IGZ is gebaseerd op het contrast tussen openheid en privacy. De wanden definiëren compacte maar zeer transparante kamers rondom een functioneel en informeel middengebied. Het gebruik van eiken, hoogglans wit meubilair en glas geven het interieur een heldere, transparante en serene atmosfeer. Kleuraccenten in glas en stoffering zijn de finishing touch.

IGZ Zwolle 04IGZ Zwolle 01IGZ Zwolle 02IGZ Zwolle 03IGZ Zwolle 05

 

Aemelie Deelder Fotografie