Limor Zwolle,…oogsten op oude lokatie!

StudioOK heeft een circulair interieurontwerp gemaakt voor de nieuwe lokatie van Limor in Zwolle. LIMOR is de landelijke instelling voor maatschappelijke ondersteuning en rehabilitatie die in Zwolle ook een beschermde woonvorm huisvest.

We hebben ons als doel gesteld om in dit project zoveel mogelijk materialen van de oude lokatie te oogsten en hoogwaardig her te gebruiken. 

Glaswanden, houtwanden, maatwerk elementen en al het meubilair hebben een plek gekregen in het nieuwe interieur.

Zowel het kantoor als de industriële loods hebben we onder handen genomen en omgevormd tot comfortabele ruimtes met een prettige akoestiek en verlichting.

Door de toevoeging van hangende plafondeilanden en een flink volume aan gordijnen in de loods is het geluidsabsorberend vermogen van deze centrale ontmoetingsruimte enorm vergroot. De industriële karakteristieken van de loods zijn behouden maar de toevoegingen hebben de ruimte intiem, zacht en sfeervol gemaakt. Het is een karaktervolle en multifunctionele ontmoetingsruimte geworden. 

De opdrachtgever aan het woord:

“Voor een verbouw- en verhuisproject in Zwolle heeft LIMOR de hulp ingeroepen van StudioOK. We zaten al snel op dezelfde lijn. Belangrijk was om bestaande inrichting her te gebruiken in het nieuwe pand. Dit is geweldig gelukt. Heldere duidelijk tekeningen. Een goed luisterend oor. Open staan voor input van opdrachtgever. Kortom een fijne samenwerking.”

Coen Koster Barmentloo
Manager Facilitair & Huisvesting

Opdrachtgever: Limor

Ontwerp: StudioOK interieurarchitectuur

Begeleiding: Switchs bv projectmanagement

Wanden/plafonds/maatwerk: Technowand bv

Stoffering: Kotteman zakelijk inrichten

Installaties : Van den Berg installateurs

Verlichting: Lightboxx

Graffiti: Stefan Alberts

Fotografie: Christine van Rooijen