House of Sparkles

Design & Build House of Sparkles

Met trots presenteren wij het resultaat van een fantastische samenwerking met onze opdrachtgevers @Sietze van der Wal en @Mark van Heusden van Sparkles. Het 25 jaar oude kantoorpand van 2.600m2 op landgoed de Breul in Zeist hebben we volledig gerenoveerd en duurzaam gemaakt. Met doordachte ingrepen hebben we de energieprestatie van het gebouw van label D naar A++ gebracht.

Voor Sparkles moest het interieur echt als een eigen huis gaan voelen. We hebben gastvrijheid, samenwerking en verbinding in deze sfeervolle en dynamische inrichting centraal gesteld.De verbinding hebben we gecreëerd door op de begane grond zeer ruime doorbraken te maken in de draagwanden tussen de centrale kern en de vleugels van het symmetrische gebouw.De gastvrije entree staat in zichtbare verbinding met het koffieplein, het restaurant en de keuken. Bij Sparkles geen traditionele receptie maar een gastvrij ontvangst door Sparkles Hospitality.Ook is er vanuit de entree een zichtbare verbinding met de andere vleugel van het gebouw waar zich een kleurrijke schakering vergaderkamers en teamkamers bevinden.Het kleurrijke hoogpolige Silky Seal tapijt van Object Carpet hebben we per ruimte gecombineerd met een bijpassende kleur vitrage en behang.

Via de gerenoveerde spiltrap in de centrale entree bereiken we de twee verdiepingen die ingericht zijn met werkplekken voor alle teams van Sparkles. Iedere werkplek heeft uitzicht op het prachtige groene van Landgoed De Breul. De open indeling rondom de noodtrappenhuizen geeft ruimte aan flexibiliteit en de verdere groei van Sparkles.

Het interieurontwerp combineert een stoere industriële look met natuurlijke materialen, kleuren en zachte ronde vormen. Alles duurzaam geproduceerd en waar mogelijk recyclebaar.

De opdrachtgever aan het woord:

“Super blij met de samenwerking waarin we een prachtig House of Sparkles hebben gerealiseerd. Elke dag een feestje om er te zijn en te werken. De sfeer is precies zoals van te voren bedacht, Casual Chique met een vleugje Sparkles. Je voelt je gelijk welkom als je binnenkomt”

Sietze van der Wal
Co-Founder/Owner Sparkles BV

Opdrachtgever – Sparkles

Design & Build – Switchs (Geoffrey van Oudenaarde)

Interieurarchitect – StudioOK (Jeroen Peters)

Adviseur W – KVMC

Constructeur – De Lange Adviesbureau

Horeca adviseur – Loff Facilitaire Horeca Specialisten

Bouwkundig – Top Bouw & Timmerwerken

E-installaties – Kromwijk Elektro

W-installatie – AA installaties

ICT/AV – Systra ICT

Tegelwerk – Westland Tegelwerken

Schilderwerk – Furster van Tellingen

Wanden/plafond -Technowand

Akoestisch plafond – Asona

Vloeren – Treu interior specials

Tapijt en karpetten – Object Carpet

Verlichting – Keylight

Keukenleverancier – Van Gestel Horeca

Interieurbouw – HPM interieurbouw

Meubilair – Bureau vandervorm projectinrichters

Gordijnen/behang – Palais

Fotografie – Christine van Rooijen