Performance bar Nike

StudioOK ontwerpt in samenwerking met het Nike designteam de Performance Bar in het hoofdgebouw van de campus te Hilversum. Een gecombineerde helpdesk van Technology en HR direct service. Standing desks stimuleren actief gebruik en geven de ruimte samen met de digital branding een dynamische uitstraling. Zwart gespoten installaties, onbewerkt en geperforeerd blauwstaal gecombineerd met een betonvloer en massief hout maken de ruimte sfeervol, robuust en ruig. Interieurbouw is verzorgd door Intos. Akoestische verlichtingselementen zijn ontworpen door Studio Rublek. Branding by Downstream.

 

Monumentaal hoofdkantoor Vega

Nieuw hoofdkantoor VEGA Nederland in voormalig koetshuis op landgoed Nimmerdor te Amersfoort. Een transformatie met veel respect voor het monumentale karakter. Het interieur is ontdaan van allerhande gedateerde ingrepen en heeft op technisch, ruimtelijk en esthetisch gebied weer de kwaliteit terug gekregen die past bij de status van het monument. Om het als kantoor goed te laten functioneren is bijzonder veel zorg besteed aan de akoestiek met de inbreng van een akoestisch spuitplafond en een met glas omsloten vide. De vide werd gesplitst voor kortere looproutes op de verdieping en ook de nieuwe ruime trap zorgt voor een betere verbinding. Na de grondige verbouwing heeft het koetshuis een duurzaam, eigentijds en aangenaam interieur. Het pand heeft weer grandeur en functioneert nu optimaal.

Jeroen Peters (projectarchitect) en Geoffrey van Oudenaarde (Switchs projectmanagement), Projectinrichter: Bureau van der Vorm, Fotografie: Stijn Poetstra

sp2016-vega-amersfoort-21-lowressp2016-vega-amersfoort-18-lowres
sp2016-vega-amersfoort-16-lowressp2016-vega-amersfoort-17-lowressp2016-vega-amersfoort-4-lowressp2016-vega-amersfoort-14-lowressp2016-vega-amersfoort-8-lowressp2016-vega-amersfoort-5-lowressp2016-vega-amersfoort-10-lowressp2016-vega-amersfoort-13-lowres

Limor Zwolle opgeleverd

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice het nieuwe kantoor voor Limor Zwolle.

Van een traditioneel gesloten kantoor met gangen en kamers betrekken de medewerkers van Limor Zwolle een open, licht en ruimtelijk kantoor met een verassende diversiteit aan plekken om te werken, te overleggen en elkaar te ontmoeten. StudioOK is er wederom in geslaagd om voor Limor een sfeervolle en levendige werkplek te ontwikkelen.

Limor Zwolle _01

Binnenkomen in een sfeervolle multifunctionele ontmoetingsruimte.

Limor Zwolle _02

Een tweetal spreekkamers is los van de buitengevel gepositioneerd waardoor er een kwalitatieve ruimte ontstaat om te werken met uitzicht op buiten.

Limor Zwolle _03

Opdrachtgever: Limor 
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitecten Jeroen Peters en Paul Schurink)
Werkstijlontwikkeling: ReOffice Bussum (Kees van Puijenbroek)
Interieurbouw: Barten Groep Driebergen en Technowand Aalten
Meubilair en verlichting: OfficeDock Amsterdam
±800m2
Opgeleverd: Maart 2016

Nieuw kantoor voor Limor en Fonteynenburg

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice een nieuwe en inspirerende werkomgeving voor twee maatschappelijke organisaties.

LIMOR (opvang en rehabilitatie) en Fonteynenburg (begeleidt wonen) gaan hun samenwerking intensiveren onder één nieuw dak.
Het kantoor is gesitueerd in de plint van het appartementencomplex “de Sfinx” gelegen aan het stationsplein (Papyruspad) van Rijswijk.
Een onalledaagse casco ruimte is omgebouwd tot een inspirerende werkomgeving.
Vrij in de ruimte staande overlegkamers, opgebouwd uit chipwood, creëren een dynamische kantooromgeving met verassende plekken voor overleg, ontmoeting en ontspanning. Op de verdieping is een multifunctioneel werkcafé met keuken en een grote vergader/trainingsruimte gerealiseerd.

Opdrachtgever: Limor 
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitect Jeroen Peters)
Werkstijlontwikkeling: ReOffice Bussum (Kees van Puijenbroek)
Projectmanagement Casco: Vastgoedgilde Tiel
Casco inrichting: Heembouw Rotterdam
Interieurbouw: Barten Groep Driebergen en Technowand Aalten
Meubilair en verlichting: OfficeDock Amsterdam
Fotografie: Dick KikstraOppervlakte:
±1000m2
Opgeleverd: Maart 2015

Upgrade ontvangsthal Woerden

StudioOK ontwerpt diverse elementen om entreeruimte van een multi-tenant gebouw in Woerden te verfraaien. De introductie van een miswand en een sfeervolle, beschutte wachtruimte met informatiedisplay en tv geven de hal een welkom karakter.

Opdrachtgever: MEAGG
Ontwerp: StudioOK Rotterdam (interieurarchitect Jeroen Peters)
Projectmanagement: Switchs Utrecht

Dia3

Ontwerpschets

Dia2

Productpresentatie


image3image6

 

Limor Leeuwarden in uitvoering!

StudioOK ontwerpt in samenwerking met ReOffice het nieuwe interieur van Limor (Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie). Het interieurontwerp kenmerkt zicht door een deels open en deels gesloten srtuktuur waardoor er een goede balans is tussen concentratie en communicatie. Het interieur is transparant, kleurrijk en vriendelijk. De twee bouwdelen op de derde verdieping van het kantoor in Leeuwarden is gefaseerd verbouwd en voorzien van een nieuw plafond en een nieuwe vloerafwerking. Systeemwanden en verlichting zijn in het ontwerpt hergebruikt zoals ook de werkplekken. De nieuwe ruimtes als de huiskamer en de overlegruimtes worden voorzien van nieuwe meubilair.

 

20140220-013IMG_0669IMG_0668IMG_0670

 

Nieuw kantoor voor Flowresulting

StudioOK heeft het nieuwe onderkomen van marketing advies bureau Flowresulting ontworpen. De begane grond van deze kantoor villa op de Maliebaan te Utrecht is volledig opengebroken en omgevormd tot multifunctionele werk en ontmoetingsruimte. Op de verdiepingen zijn, werkplekken, een grote trainingsruimte en een luxueuze vergaderruimte gesitueerd.

Fotografie: Aemelie Deelder

Ontmoetingsruimte beganegrond

Ontmoetingsruimte beganegrond

Zithoek met openhaard

Zithoek met openhaard

Werkplek/vergaderkamer

Werkplek/vergaderkamer

Werkplekken

Werkplekken

Vergaderkamer

Vergaderkamer

Eurogate II te Rotterdam

In samenwerking met Switchs projectmanagement is in opdracht van MEAG/ Fris Investment Care de inrichting van het Eurogate II kantoorgebouw aangepast en vernieuwd. De voorheen iets wat kille en onpersoonlijke entree is door de toevoeging van karpetten, nieuw meubilair en verlichting aangenaam en sfeervol geworden. De mock-up vloer op de zevende verdieping geeft potentiële huurders een inspirerend en eigentijds beeld van de inrichtingsmogelijkheden.

hal-02

Impressie ontwerp

IMG_6176Eingang_1Eingang_2Mustergeschoss_5Mustergeschoss_7Mustergeschoss_4Mustergeschoss_3Mustergeschoss_1Mustergeschoss_2